Квіти Кабачка

З суцвіть кабачків готують безліч страв. Квіти тушкують разом з іншими овочами, обсмажують їх у клярі або навіть фарширують м’ясом або морепродуктами. Смак у правильно приготованої квітки кабачка такий же, як і у плода кабачка, тільки більш концентрований. Як ніби зібрали смак у декількох плодів і помістили його в невелику квіточку. Найкраще смак квітки розкривається, якщо приготувати його в клярі, що в Азії називається темпура. Це легке і повітряне тісто, обсмажене на маслі, зберігає весь сік і аромат квіточки всередині кокона. Буде ще смачніше, якщо в серединку квіточки покласти м’ясну або сирну начинку, додати тертого часнику або зелені. Корисні властивості у квіточок такі ж, як і у плодів кабачка.

Категорія: